Οι σελίδες του Ιστολογίου ανανεώνονται τακτικά μετά από κάθε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

01 Ιουνίου 2015

Καταγγελία για προσαγωγή απεργού-Κάτω τα χέρια από την ΕΡΑ Ζακύνθου

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ
Ζάκυνθος, 22/5/2015
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Ε.Λ.Μ.Ε.Ζ.)
Αρ. Πρωτ.: 29
Πληροφορίες
:
Προβής Φώτης
ΠΡΟΣ: Σχολεία, ΔΔΕ
:
 6978936176
Κοιν: ΜΜΕ
Site
:

e-mail
:
elmezante@yahoo.gr


ΘΕΜΑ: «Καταγγελία για προσαγωγή απεργού-Κάτω τα χέρια από την ΕΡΑ Ζακύνθου»


Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ζακύνθου καταγγέλλει την προκλητική ενέργεια της αστυνομίας Ζακύνθου να προσαγάγει το δημοσιογράφο της ΕΡΑ Ζακύνθου Πέτρου Πομώνη, με την κατηγορία της «κατάληψης δημόσιας περιουσίας», ως απαράδεκτη και προκλητική.

Από τη στιγμή που εγκρίθηκε από το Κοινοβούλιο η επαναλειτουργία της ΕΡΤ και η επαναπρόσληψη των εργαζομένων της, δημιουργούνται εύλογα ερωτηματικά για τους σκοπούς μιας τέτοιας εισαγγελικής ενέργειας. Ιδίως μάλιστα εφόσον ο χώρος ανήκει στο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα και ο προσαχθείς είναι πλέον εργαζόμενος της.

Καμία πρόκληση και καμία στοχοποίηση αγωνιστή δεν θα μείνει αναπάντητη. Υπενθυμίζουμε στη κυβέρνηση ότι το μεγαλύτερο κεκτημένο αυτών των 2 χρόνων ελεύθερης ΕΡΤ ήταν η αλληλεγγύη. Και η αλληλεγγύη είναι ανίκητη!

Κάτω τα χέρια από τους εργαζόμενους που στάθηκαν όρθιοι και όρθιες απέναντι στο «μαύρο».

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ζακύνθου απαιτεί την πλήρη αποκατάσταση της λειτουργίας της ΕΡΤ ΑΕ σε όλο το εύρος των δραστηριοτήτων της, καθώς επίσης και την πλήρη αποκατάσταση του απολυμένου προσωπικού της ΕΡΤ ΑΕ, χωρίς διαχωρισμούς, ακριβώς όπως είχαν στις 11.6.2013, θεωρώντας ότι ουδέποτε καταργήθηκε νόμιμα η ΕΡΤ ΑΕ και οι θυγατρικές της.


Το Δ.Σ.


LinkWithin