Οι σελίδες του Ιστολογίου ανανεώνονται τακτικά μετά από κάθε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου

23 Σεπτεμβρίου 2014

Προκήρυξη Γενικής Συνέλευσης

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ
Ζάκυνθος, 23/9/2014
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Ε.Λ.Μ.Ε.Ζ.)
Αρ. Πρωτ.:43
Πληροφορίες
:
Προβής Φώτης
ΠΡΟΣ: Σχολεία Β΄θμιας Εκπ/σης, ΔΔΕ
:
 6978936176
Κοιν: MME
Site
:

e-mail
:



ΘΕΜΑ: «Προκήρυξη Γενικής Συνέλευσης»


Την Πέμπτη 25/9/2014 στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου στις 8:30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕΖ, με κύρια θέματα:

1.    Γενική Συνέλευση προέδρων ΕΛΜΕ.

2. Οποιοδήποτε άλλο θέμα τεθεί από τους συναδέλφους.

Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη ανεξαρτήτως από σχέση εργασίας (Μόνιμοι-Αναπληρωτές-Ωρομίσθιοι), τα θέματα αφορούν το σύνολο του κλάδου.


Το Δ.Σ.




21 Σεπτεμβρίου 2014

Ένα τετράδιο για τα παιδιά της Παλαιστίνης

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ
Ζάκυνθος, 19/9/2014
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Ε.Λ.Μ.Ε.Ζ.)
Αρ. Πρωτ.: 42
Πληροφορίες
:
Προβής Φώτης
ΠΡΟΣ: Σχολεία Β΄θμιας Εκπ/σης, ΔΔΕ
:
 6978936176
Κοιν: MME
Site
:

e-mail
:
elmezante@yahoo.gr


ΘΕΜΑ: «Ένα τετράδιο για τα παιδιά της Παλαιστίνης»

Συνάδελφε, συναδέλφισσα, μαθητή, μαθήτρια. Θυμάσαι πριν λίγες μέρες την εικόνα με το κοριτσάκι που μετά το βομβαρδισμό του σπιτιού του έψαχνε στα ερείπια να βρει το βιβλίο του; Εμείς τι να πούμε; Μια εικόνα, χίλιες λέξεις!



Η απανθρωπιά, η βαρβαρότητα, η ιμπεριαλιστική θηριωδία δεν έχουν τελειωμό! Μέχρι στιγμής 565 μαθητές έχασαν τη ζωή τους, τουλάχιστον 3 χιλιάδες τραυματίστηκαν και καταστράφηκαν ολοσχερώς 277 σχολεία. Ισραήλ-Ευρωπαϊκή Ένωση-ΝΑΤΟ αιματοκυλούν το λαό της Παλαιστίνης.

Η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται στο πλάι της δολοφονικής κυβέρνησης του Ισραήλ. Υπογράφει μαζί της συμφωνίες στρατιωτικής συνεργασίας, είναι συνένοχη.

Μόνο η παγκόσμια αλληλεγγύη των λαών μπορεί να σταματήσει το δολοφονικό χέρι των ιμπεριαλιστών.

Ένας για όλους και όλοι για έναν! Αλληλεγγύη τώρα στην πάλη των λαών.
Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕΖ κατά πλειοψηφία καλεί τώρα όλους τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές, να μετατρέψουν το κάθε σχολείο, τη κάθε γειτονιά σε ορμητήριο αλληλεγγύης για τα παιδιά και το λαό της Παλαιστίνης.
Καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς, τους Συλλόγους Διδασκόντων και τις ΕΛΜΕ, να ανταποκριθούν στην καμπάνια αλληλεγγύης, που γίνεται με πρωτοβουλία της ΠΣΟ (Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία), της FISE (Παγκόσμια Συνδικαλιστική Οργάνωση Εκπαιδευτικών), σε συνεργασία με τη Γενική Ένωση Παλαιστινίων Εργατών.

Συγκεντρώνουμε τετράδια, μολύβια, γόμες, γραφική ύλη κ.α. σε κάθε σχολείο, στα γραφεία της ΕΛΜΕΖ και των συλλόγων διδασκόντων των σχολείων και τα αποστέλλουμε στη Γενική Ένωση Παλαιστινίων Εργατών (διεύθυνση παραλαβής Ομηρίδου Σκυλίτση 19, Τ.Κ. 18531, Εργατικό Κέντρο Πειραιά, με την ένδειξη "για τη Γενική Ένωση Παλαιστινίων Εργατών", τηλέφωνα επικοινωνίας 6977934674 - 6979928697). Αντιπροσωπεία της οργανωτικής επιτροπής για την καμπάνια αλληλεγγύης θα μεταβεί στην Παλαιστίνη για να παραδώσει τη βοήθεια που θα συγκεντρωθεί.

LinkWithin